Onze diensten

Professionele en persoonlijke aandacht

Dankzij ons uitgebreide dienstenpakket kunt u bij ons terecht voor vrijwel ieder ondernemersvraagstuk.

—Aemstelhorst

MKB en ZZP voelen zich bij ons thuis

Aemstelhorst is in 2002 opgericht en heeft zich sindsdien bewezen als een betrouwbare partner voor ondernemers. We zijn niet alleen vertegenwoordigd in de volledige breedte van het MKB, ook veel zzp’ers maken naar volle tevredenheid gebruik van onze diensten. Dus of u nu een timmerman bent, een kleine drukkerij heeft, een mediabedrijf met 40 medewerkers of wat dan ook, u bent van harte welkom!

Persoonlijke aandacht, professioneel advies

Wij zijn een klein maar dynamisch kantoor en willen dat graag zo houden. Zo kunnen we u persoonlijke aandacht geven en helpen om een logisch geheel te maken van alle financiële en fiscale regels. En omdat ieder bedrijf anders is en eigen behoeften heeft op financieel-economisch gebied, verdiepen we ons in uw situatie en passen de voor u meest gunstige regelingen toe. Zodat u op een verantwoorde wijze zo min mogelijk belasting betaalt.

Profiteer van onze proactieve instelling

Bij Aemstelhorst zijn we buitengewoon proactief. We houden continu in de gaten wat er gaande is op het gebied van administratie, accountancy en fiscaliteit in combinatie met de branches en werkterreinen van onze klanten. Is er bijvoorbeeld een nieuwe wettelijke regeling in de maak, dan analyseren we meteen wat dat voor u betekent en brengen u daarvan op de hoogte.